نوشته شده توسط : ادمین

خواص و مضرات تمر هندی

خواص و مضرات تمر هندی , زیان ها و عوارض تمر هندی , خاصیت ها و فواید تمر هندی , o hw jlviknd

خواص تمر هندی

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات تمر هندی را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص تمر هندی و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های تمبرهندی

تصفیه کننده خون

تمبر هندی سرشار از مواد معدنی ، فیبر رژیمی و ویتامین سی می باشد که به تصفیه خون کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در تمبر هندی باعث مهار رادیکال های آزاد بدن شده و خون را تصفیه می کند. برای حفظ سلامتی بهتر است تمبر هندی را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

درمان کبد چرب

آنتی اکسیدان های موجود در تمبر هندی برای درمان کبد چرب موثر است چرا که دارای خاصیت ضد التهابی قوی می باشد. یکی از بهترین مواد برای سم زدایی و پاکسازی کبد تمبر هندی می باشد.

جوان سازی پوست

همانطور که اشاره شد تمبر هندی دارای آنتی اکسیدان های مختلف بوده و همچنین فیبر و ویتامین نیز در تمبر هندی یافت می شود که باعث کاهش رادیکال های آزاد پوست شده و به رفع چین و چروک پوست کمک می کند.

شما برای جوان سازی پوست می توانید یک قاشق غذای خوری خمیر تمبر هندی را با یک قاشق غذا خوری آرد نخود و آرد سمولینا و عسل طبیعی ترکیب کرده و بر روی پوست خود قرار دهید. پس از گذشت ده دقیقه با آب سرد بشویید. این ماسک را دوبار در هفته امتحان کنید.

کاهش زردی

زردی یک عارضه می باشد که به دلیل مقادیر بالای بیلی روبین در بدن ایجاد می شود. تمبر هندی یکی از مواد خوراکی می باشد که برای تنظیم میزان بیلی روبین بدن مفید است و باعث کاهش زردی می شود.

تقویت سیستم ایمنی بدن

تمبر هندی دارای ویتامین سی فراوان می باشد که این ویتامین در کنار آنتی اکسیدان باعث حافظت از سلول ها شده و اعضای بدن را در مقابل تهاجم خارجی کمک کرده و باعث از بین بردن میکروب ها و بیماری ها می شود. تمبر هندی دارای خاصیت ضد التهابی، ضدمیکروبی، ضدویروسی و ضدعفونی می باشد و یک تب بر عالی به شمار می رود.

درمان آکنه و جوش صورت

آنتی اکسیدان و ویتامین سی و آ موجود در تمبر هندی باعث کاهش التهاب پوست شده و به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند. شما می توانید یک قاشق غذاخوری تمبر هندی را با نصف قاشق چای خوری پودر زردچوبه و یک قاشق غذا خوری ماست ترکیب کرده و بر روی پوست خود قرار دهید. بگذارید 20 دقیقه باقی بماند و سپس با آب گرم صورت خود را بشویید.

مفید برای بارداری

تمبر هندی دارای خواص زیادی برای مادران باردار می باشد. در دوران بارداری مشکلات زیادی وجود دارد که می توان با تمبر هندی درمان نمود. بیماری های صبحگاهی دوران بارداری شامل درد شکمی ، تهوع و یبوست می باشد

که با تمبر هندی قابل درمان است. این خوراکی خوشمزه دارای فیبر می باشد که باعث کاهش اشتها شده و به رشد جنین کمک می کند. شما برای کاهش تهوع بارداری بهتر است مقداری تمبر هندی را با نمک و فلفل ترکیب کرده و میل کنید.

درمان یبوست

همانطور که اشاره شد تمبر هندی دارای فیبر و پلی ساکارید بوده که به عنوان یک مسهل کننده شناخته می شود و باعث بهبود حرکات روده شده و یبوست را درمان می کند.

درمان مالاریا

خاصیت ضد ویروسی قوی تمبر هندی باعث درمان مالاریا می شود ، در طب سنتی به عنوان یک درمان طبیعی برای مالاریا می توان از تمبر هندی کمک گرفت.

بهبود گوارش

فیبرهای موجود در تمبر هندی باعث بهبود هضم غذا شده و نفخ معده را به دنبال دارد و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود. خاصیت ضد باکتریایی قوی این خوراکی خوشمزه باعث کاهش زخم معده می شود.

لاغری و کاهش وزن

تمبر هندی دارای یک ترکیب عالی به نام هیدوکسی سیتریک اسید است که باعث غیرفعال شدن ذخیره سازی چربی در بدن می شود که این امر به لاغری کمک می کند. تمبر هندی باعث افزایش سروتونین در خون شده و کاهش اشتها را به دنبال دارد. اگر می خواهید لاغری را تجربه کنید بهتر است از تمبر هندی استفاده کنید.

عوارض و زیان های تمرهندی

آسیب به دندان ها

باید توجه داشته باشید که تمبر هندی ممکن است به مینای دندان آسیب وارد کند چرا که بسیار اسیدی است.

منبع : https://parsisara.com/tamr-hendi-2523/





:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: